Abone Ol

Enkazdan kurtarılan genç konuşturulmadı

Bir muhabir Habertürk ekranlarında, deprem bölgesi Maraş'ta enkazdan çıkan bir gence mikrofon uzattı. Enkazdan çıkan gencin "Ben çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi" şeklinde konuşması üzerine muhabir röportaja devam etmedi.

AJANS65 TV - Maraş Pazarcık merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 10 kentte yıkıma yol açan deprem, şuana kadar toplamda 5 bin 894 can kaybı yaşandı, can kaybının daha da yükselmesinden korkulurken, 34 bin 810 kişi de yaralandı. Yetkililerin aktardıkları bilgiye göre de depremde toplamda 5 bin 775 bina da yıkıldı.

Depremzedeler tepkili

Yıkımın yaşandığı kimi bölgelerde depremzedeler arama kurtarma ekiplerinin bölgelere geç intikal ettiğini ve desteğin yetersiz kaldığını belirterek tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Son olarak bir muhabir Habertürk ekranlarında, deprem bölgesi Maraş'ta enkazdan çıkan bir gence mikrofon uzattı. 

Enkazdan çıkan gencin "Ben çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi" ifadeleri üzerine muhabirin röportaja devam etmemesi dikkat çekti.