Genel

MSB’den Ankara'da Düşen F-4 Savaş Uçağı Parçasına İlişkin Açıklama

Abone Ol

Ankara'da uçuş yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait F-4 savaş uçağının bir parçasının TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmesine ilişkin Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmediği belirtildi.

AJANS65 TV - Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü'nün açık otoparkına, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait savaş uçağından drop tank (yardımcı yakıt tankı) düştü. Park halindeki 3 araç hasar görürken, Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı teknik inceleme devam etmektedir" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1698635071664615569

(HABER MERKEZİ)